Poro on mielestäni ehkä yksi parhaita lihoja, tämä kaveri paistettiin pannulla runsaassa voissa timjamin oksien kanssa ja maustettiin suolalla ja pippurilla. Vaikka porosta pidänkin, eikä hintakaan esim. nautaan verrattuna ole hirveä, tulee sitä siitä huolimatta syötyä liiankin harvoin. Tätä edeltävä poro-kokemus taitaa olla viime keväältä, kun oltiin Rukalla. Sieltä sitä poroa oli luuloista huolimatta vielä vaikeampaa metsästää kuin etelästä, lopulta ostettiin ylihintaista sarvipäätä Riipisen Riistaherkuista pakastettuna.
Tämmöistä ruokaa meillä syötiin siis lauantaina, veti kyllä vertoja ravintola-annokselle. Nuo neilikat tuossa taustalla ovat muuten jo kolmatta viikkoa maljakon koristeena, Pirkka-kukkaset tuntuvat todellakin olevan hintansa väärtejä, kun tämäkin puska maksoi muistaakseni jotain 5 euron tietämillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti