perjantai 10. elokuuta 2012

Uusi aarre

Kriisistä kriisiin kuljen kevyin askelin laulaa Alangon veljeksistä se parempi..

Kovanluokan kriisiä pukkasi päälle noin viikko sitten, kun lähes 5 vuotta uskollisesti palvellut GHD:n IV Styler- suoristusrautani sanoi täysin ennalta arvaamatta sopimuksensa irti. Tiistai-aamuna se lämpeni vielä haaleaksi ja sain suoristus-operaation suoritettua, mutta keskiviikkona rauta ei enää pihahtanutkaan. Omaan todella omapäiset, liukkaat ja luonnonkiharaan vivahtavat hiukset, jotka etenkin viimeaikaisten kosteiden sadepäivien aikana ovat olleet täysin mahdottomat käsitellä ilman kunnon rautaa. Niinpä 5 vuotta sitten kotiuttamani GHD onkin ollut kullan arvoinen ja maksanut päivittäisessä käytössä moninkertaisesti hintansa takaisin, myös hiuksiani säästämällä. Luottokampaajani kysyi aikoinaan aiemmasta raudastani Ghd:hen vaihdettuani, että olenko lopettanut hiusten suoristamisen, kun ne ovat niin paljon paremmassa kunnossa kuin ennen.


Vaikka rautani ja minun yhteistyö päättyi vähän surullisissa merkeissä, oli itsestään selvää, että samalla merkillä jatketaan. Edellisen raudan tilasin aikoinaan Lookfantastic.comista, jossa näitä myydään lähes puolet Suomen myyntihintoja halvemmalla. Heti töihin päästyäni päädyin siis ko. verkkokaupan sivuille ja uusi aarteeni päätyi ostoskoriin. Ja eilen, reilu viikko myöhemmin sain sen vihdoin kotiin. Ajattelin ensin ostaa saman mallin suoristimen, mutta koska olin aiemmin saanut alennuskoodin, joka oikeutti 15£:n alennukseen yli 75 £:n ostoksesta, eksyi koriini sen sijaan GHD:n Gold Classic-suoristin. Pakettia avatessani huomasin, että mukana tuli kullan värinen kuljetuspussukka ja lämpömatto, joten nyt meilläkin matkustetaan blingbling-tyyliin. Raudan vakiovarusteisiin kuuluu suoristuslaattojen suoja, joten ilman lämpömattoakin periaatteessa selviäisi.




Jostain syystä tuo kuva ei suostu asettumaan oikein päin täällä bloggerissa, joten olkoon sitten näin.
Pakkohan tuota rautaa oli heti testata ja voin sanoa, että oli vieläkin parempi kuin vanha rautani; kiharat ja suora hius syntyi vaivattomasti turhaan hiusta repimättä. Nyt voin taas heittää vanhan, viikon ajan vararautana palvelleen OBH Nordicani kaapin perukoille ja toivoa, ettei sitä sieltä tarvitse koskaan kaivaa esiin!
Pahoittelut kuvien laadusta, olin niin innokas pääsemään testauspuuhiin, etten tajunnut paljon kuvia esikatsella. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti