torstai 17. toukokuuta 2012

Lätkähuumaa

Huh, sykkeet alkaa vihdoin tasoittua Suomi-USA puolivälierä-trillerin jäljiltä, joten ajattelin kirjoitella vähän lempi-penkkiurheilulajistani, lätkästä. Lapsuudenkodissani telkkarista katsottiin koko perheen voimin kaikki mahdolliset urheilut, niin kesällä kuin talvellakin ja muistoissa onkin niin lätkä- kuin mäkihyppykisojakin katsellut perheeni. Nykyisin, kun asun kahden mieheni kanssa, olen ehkä yllättäen taloutemme penkkiurheilija ja aikamoista suostuttelua ja kaikkia neuvottelutaitojani sain käyttää, että sain miehen suostumaan Canal+ -kortin hankkimiseen, jotta näen telkusta muutkin kuin Suomen matsit ja vieläpä Mertarannan selostamana. :) Vaikka ajan mittaan omat penkkiurheilut ovat vähentyneet lapsuudesta ja esim. SM-liigaa ei juurikaan tule enää seurattua, mutta kevät ei ole mitään ilman MM-kisoja ja kisastudioita.


Kuva lainattu täältä

 Kortti tuli siis hankittua ja pari peliä on tullut katsottua melkein joka päivä, lukuun ottamatta Suomen pelejä sunnuntaina ja maanantaina, jotka ikävä kyllä osuivat samaan aikaan, kuin Berliinin viikonloppureissumme. Tai siis USA-peli löytyi kyllä vihdoin ja viimein saksalaiselta sportti-kanavalta, mutta koska peli oli aika selvä jo varhaisessa vaiheessa, siirsivät sitten kuvan Tukholmaan ja näyttivät sitä peliä loppuajan.

Nyt pitää sitten alkaa suunnittelemaan sitä lauantain kisastudiota ja toivottavasti myöskin sunnuntain finaalia. Valitettavasti lauantain peli on vähän hankalaan aikaan, kun ollaan lähdössä kavereiden kanssa grillibileiden kautta ulkoilemaan, mutta eiköhän tässä jotain keksitä. Sunnuntaina istun kyllä sitten ruudun ääressä tarvittaessa vaikka koko päivän. Toivottavasti Leijonien pelit jatkuu tämänpäiväisellä tasolla ja torilla päästäisiin taas juhlimaan viime vuoden tavoin! Pelottavan hyviltä näyttävät kyllä myöskin Venäjän supertähdet, eikä Ruotsikaan huono ole ollut, joskin tällä hetkellä näyttäisi lupaavalta sen suhteen, että Tsekki laittaisi naapurin NHL-miljonäärit kesälomille jo tänään. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti