keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Huuto nettiin!

Nyt kaikki Huuto.netiin, johon naputin loman loppua odotellessani sekalaisen kasan vaatteitani myyntiin. Vuosikausia olen siivonnut vaatekaappini noin kaksi kertaa vuosittain ja heittänyt pois vaatteet, jota en ole käyttänyt edelliseen puoleen vuoteen. Tämä oli edessä taas ja tällä kertaa päätin olla reipas ja kokeilla Huuto.netiä myyntikanavana, vaikka yleensä olen vienyt kaikki vaatteeni UFF:n keräysastioihin. Noiden myyntiin laittamieni lisäksi UFFillekin riittää tavaraa kahden muovipussillisen verran, joten ei hätää, hyväntekeväisyyttäkin harrastetaan tässä samalla.. en vaan viitsinyt noita kaikkia merkkituotteita laittaa suoraan keräysastiaan, sinne ne luultavasti kuitenkin päätynevät, jossei kauppa käy.

Piti perustaa uudet tunnuksetkin, kun en ole vuosiin ko. palvelua käyttänyt ja tähän hätään vanhoja tunnuksia ei löytynyt mistään.. Vanhat olohuoneet kalusteet myytiin muutama vuosi sitten kaikki huuto.netin kautta.

Lomalainen pahoittelee blogi-hiljaisuutta, kesäkuu mentiin duunissa tukka putkella ja viimeiset kolme viikkoa ollaankin sitten vietetty ansaittua kesälomaa Italiassa ja mökkimaisemissa rentoutuen. Päivityksiä luvassa viimeistään illalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti