keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Lounaalla bulevardin Boulevardissa..

Vaikka töihin piti lomalta jo palatakin, on paluu ollut melkoisen kivutonta, kun sopeutumisen apuna on ollut Suomelle ja muille Pohjoismaille tyypillinen kuollut heinäkuu.. Asiakkaat on lomalla, kollegat on lomalla ja missään ei liiku ketään. Tätä hyödynsimmekin viime viikolla vasta lomalle jäämässä olleen kollegan kanssa ja hiivimme toimistolta lounaalle Tomi Björkin ja Matti Wikbergin uusimpaan tuttavuuteen, Boulevard Socialiin. Itse otin tämän tulokkaan ilolla vastaan, sillä aasialainen ruoka ei oikein iske, vaikka sekä Farangin että Gaijinin meiningistä noin periaatteessa tykkäänkin. Välimerellistä menua oli siis pakko päästä kokeilemaan.

Paikka oli lounasaikaan ihan täynnä, pöytävaraus on suositeltava, etenkin jos tänne haluaa suuremmalla poppoolla. Alkuun otimme lasit erinomaista Proseccoa, nimeltään Bubbles. Päädyimme kolmen ruokalajin lounaaseen (alku-, pää- ja jälkiruoka), vaikka viiden ruokalajin maistelumenukin kuullosti houkuttelevalta. Alkuun etanatoast, pääruuaksi kanttarellirisotto ja jälkiruuaksi Boulevardin oma softis. Kollega valitsi tylsästi täsmälleen samat annokset, joten muista annoksista en osaa sanoa.

Alkuruuaksi tilatut etanatoastit tuotiin pöytään samalla lautasella, ensi alkuun yksi annos näytti naurettavan pieneltä suupalalta. Toast osoittautui kuitenkin sinihomejuustoisen täyteläiseksi ja erittäin täyttäväksi pikku"snackiksi", joten ihan hyvä, ettei annoskoko ollut tämän suurempi! Makumaailma oli kohdallaan kaikin puolin. Kanttarellirisotto oli myös jaettua mallia ja vaikutti sekin ensi alkuun pienehköltä, mutta lopulta osa jäi jopa syömättä. Afrikkalaiset maut (en kirjoittanut nimiä ylös ja kun ko. annos ei ole normaalilla ruokalistalla, niin jäänevät ikuiseksi arvoitukseksi) täydensivät hyvin kermaista ja maukasta risottoa jättäen kuitenkin tilaa myös  kanttarellien omalle maulle. Nam. Ehkä kuitenkin parasta lounaalla oli Boulevardin omatekemä sofits, joka tuona päivänä oli appelsiinisoftis ja tarjoiltiin tuoreiden marjojen ja lämpimän suklaakastikkeen kanssa. Ihan täydellinen lopetus hyvälle lounaalle.

Hintaa tälle makumatkalle tuli 29 €, joka oli mielestäni enemmän kuin hintansa arvoinen. Lounaasta jäi niin hyvä maku, että jossain vaiheessa on pakko käydä testaamassa ravintolan maistelumenu. Harmi vaan, että sekä alku- että pääruoka olivat varsinaisen listan ulkopuolelta, joten noihin makuihin ei enää pääse törmäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti