sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sisustushankintoja

Taannoin kirjoittelin sisustushaaveistani ja pikkuhiljaa osa niistä alkaa toteutumaankin..
Viime sunnuntaina kotiutettiin vihdoin ja viimein se Componibili makuuhuoneeseen ja täytyy sanoa, että voittaa aiemmin yöpöytänä palvelleen pahvisen säilytyslaatikon 6-0. Itse tykkään ulkonäöstä todella paljon ja mieskin on ohimennen todennut, että "olipa hyvä, että vihdoin saatiin tuokin hankittua". Meille valikoitui pieni valkoinen componibili kolmella laatikolla ihan siitä syystä, että Stockmannilla ei ollut muita varastossa ja haluttiin se mukaan samantien. Toisena vaihtoehtona oltiin siis harkitty kahden laatikon vastaavaa.

Yhtenä haaveena, jota en syksyn haavepostauksessa maininnutkaan, on olleet jo viime kesästä Pauli-serkun valopallot, joista ystäväni ystävällisesti eilen FB:ssa vinkkasi, että Stockmann myy niitä nyt 20 %:n alella. Niinpä kävin verkkokaupassa klikkaamassa meillekin omamme, Alamos taisi olla tämän sävy-yhdistelmän nimi.. Nyt pitäisi vielä päättää, mihin ne sijoitetaan.
Kuva: Stockmann



Toinen sisustushaaveeni on siis ollut jo pidempään Iittalan Ego-kahvikupit. No, nyt olen toivottavasti saamassa astiakaappeja tyhjemmäksi huuto.netissä, joten voisin mahdollisesti kotiuttaa myös Stockan marraskun kanta-asiakastarjouksessa olevat Egon kahvikupit, 6 kpl varmaan riittää tyydyttämään akuuteimman tarpeen. Kylkeen houkuttaisi kyllä hankkia tummanharmaat Kastehelmen aluslautaset.. Hankinnat synnyttää tarpeita lisähankinnoista.
Kuva: Stockmann


Taannoiselta Köpiksen reissultamme hankimme vihdoin ja viimein pressopannun. Aiemmin keittelimme kahvia ahkerasti mutteripannulla, mutta keittiöremontin yhteydessä liesi päivittyi induktioksi ja vanha, uskollinen pannu ei enää toimi. Vuoden harkinta-ajan päätteeksi päädyimme mutteripannun sijaan pressopannuun ja Köpiksestä kotiutimmekin Bodumin 8 kupin pannun varsin edukkaasti, hinta oli muistaakseni kaikkien alennusten (midseason sale-alennus -40 % ja lisäksi vielä ulkomaalais-alennus (!!) -20 %)  jälkeen noin 20 €:lla. Ei paha. Useammat kahvit ko. pannulla on jo puristeltu ja hyväähän tuo on.

Kuva: Bodum

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti