maanantai 30. tammikuuta 2012

Pakkastauko

.. tai oikeastaan voisi puhua lumityötauosta. Eli tämän meidän 5 perheen rivitalon lumityöt on sovittu hoidettavan kiertävällä vuorolla ja kuten lottoamis-tuuristamme voi päätellä, satoi sitä lunta meidän viime viikolle osuneella talonmiesvuorolla j-o-k-a-i-k-i-n-e-n päivä maanantaista perjantaihin. Sitä kun normi-duunipäivän ja liikuntojen jälkeen surraili kolan kanssa ympäri tonttia ja loppuviikosta nosteli lunta yhä korkeammille kohoavien lumikinosten päälle, kun mihinkään muualle sitä ei enää mahtunut, niin voin kertoa, että tämä täti oli aika puhki. Perjantaina olikin puhallettava pilliin ja jätettävä spinning väliin.

Viikonloppu tulikin sitten lööbailtua, kun lunta ei satanut (!) ja lauantaille ohjelmaan oli sujahtaneet sukulaispoikien 2-vuotissynttärit maaseudulla. Siellä menikin melkein koko päivä, käytiin tosin matkalla shoppailemassa Motonetissä, josta olis löytynyt vaikka mitä kivaa. :) Sunnuntaille oli puolestaan sovittu jo ennen vuodenvaihdetta brunssi ystävien seurassa, joten kun ennen brunssille lähtöä suoritti viikkosiivouksen (ja poikkeuksellisen mahtavan pakkassään vuoksi myös operaatio mattojen tamppauksen!), niin päivähän olikin liikuntojen kannalta jo ohi, kun kotiuduttiin brunssilta iltapäivällä.

Viime viikon liikuntasaalis jäi siis tiistain sählyyn, keskiviikon kahvakuula-venyttely-sähly-komboon ja torstain ratsastukseen. No, parempi tämäkin kuin ei mitään. Nyt alkaa vähän motivaatio tökkiä, mutta eiköhän se tästä taas. Tällä viikollakin on vähän viikonloppuohjelmaa ja lisäksi huomenna duunimatka, joten kerrat jäävät ehkä vähän vajaiksi, mutta keskiviikon jo perinteisen tehokombon lisäksi vetäisen torstaina kaksi tuntia ratsastusta putkeen. Täytyy vaan toivoa, että pakkanen ei huitele ihan mahdottomissa lukemissa silloin.

Syömiset ovat menneet omalla painollaan, viikonloppuna poikettiin askeettisesta tammikuun ruokavaliosta, kun lauantaina synttäreillä meni lihapasteija, mokkapala ja pala täytekakkua ja sunnuntain brunssilla jälkkäriksi mangokakkua. Ja heti oli sokerinhimot korkeammalla kun aikoihin, mutta reippaasti kieltäydyin jäätelön huutelulle ja popsin illalla porkkanaa. Saas nähdä, mitä vaaka näyttää huomenna, turvotusta tuntuis ainakin olevan reilusti ilmassa..

Huomenna pitäisi olla puoli kasin maissa lentokentällä, joten illalla oon varmaan kohtuullisen naatti, mutta tällä viikolla lupaan lisätä niitä kuvia ja bannerin tänne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti