tiistai 31. tammikuuta 2012

Tiistain laihdutuspostaus

.. tammikuu takana ja kk:n lopulliseksi saldoksi jäi -3,5 kg. Vähän pettynyt olen hidastuneeseen tahtiin, mutta eipä tämä elämä ole puhtaalta laihdutukselta tuntunut, joten reilua (ja jatkon kannalta hyödyllistä) varmaan on, että pudotus on hidasta. :)

Positiivista tässä on ollut puolison kanssa tsemppaaminen,  ja se, ettei missään vaiheessa ole tuntunut, että olisi a) dietillä b) hirveät himot herkkuihin. Tipaton tammikuukin hujahti ohi parin shampanjalasin lipsahduksella, mutta  kokonaisuutena fiilis on koko kuukauden ollut energinen ja unet sikeitä ja rytmitkin joulun jälkeen normalisoituneet. Tällä samalla systeemillä liikuntoja unohtamatta olisi tarkoitus jatkaa, mutta ehkä ruokavalioon saattaa mahtua ravintolaruokailua ja /tai viinilasillinen silloin tällöin, koska en niistä joka tapauksessa aio loppuiäkseni luopua.

Tasaisen vahdin taulukolla tavoite, 10 kg tulisi tavoitettua maaliskuun lopussa, mutta pessimistina puhun edelleen niistä heinäkuun alun häistä. Tai ehkä kesäkuun lopusta, että jää aikaa löytää uuteen kokoon sopiva mekko. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti