sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaalijännitystä

Vaali-ilta ja peloista pahin, Paavo Väyrynen 2. kierroksella näyttäisi ainakin toistaiseksi toteutuvan.
Välillä sitä ei vaan voi käsittää, mitä suomalaisten päässä liikkuu. Itsehän olen varsin epäaktiivinen poliittisesti ja äänestyskopissakin olen edellisen kerran käynyt 6 vuotta sitten presidentinvaalien 1. kierroksella.. Viime kevään eduskuntavaalien tulos toimi hyvänä herättäjänä, toista jytkyä ei enää tule, mikäli se mun äänestä jää kiinni, vaan tämä nainen marssii äänestyspaikalle nyt ja tulevaisuudessa.

Jos ei vaaleja lasketa, on viikonloppu mennyt jo perinteisen rentouttavalla tavalla. Eilen jäi liikunta väliin, kun kävin siistimässä kuontaloani luottokampaajallani ja iltapäivästä käytiin miehen kanssa matkamessuilla. Messut oli kyllä pienoinen pettymys, mutta voi tietysti johtua myös siitä, että mitään spesiaalia ei itsellä ole suunnitelmissa.. Pienoinen Kuuba-haave nosti kyllä taas päätään ja mietittiinkin, että josko vuoden 2013 talvilomalla suunnattaisiin ajassa taaksepäin ja Mojitojen luvattuun maahan. :)

Liikunnallisesti viikko oli taas varsin hyvä; tiistaina sähly, keskiviikkona viime viikon kaltainen kombo, eli kahvakuula, venyttely ja sähly II. Torstaina ratsastusta ja perjantaina spinning. Tänään käytiin vielä vetäisemässä jo vakkariksi muodostunut 1,5 tunnin iltalenkki ennen saunaan pääsyä. Kahvakuula jumiutti kropan ihan yhtä pahasti kuin viikko sittenkin (mahtavaa!!) ja ratsastus sujui kuin tanssi, harvinaisia onnistumisen elämyksiä siis.

Ruokailut on myös pysytelleet varsin terveellisinä, eilen herkuteltiin porkkanoilla ja rahkaan tehdyllä sinihomejuusto-dipillä. Nam. Pääruuaksi mies taikoi basilikalla ja fetalla täytettyjä kananfileitä ohrasuurimojen ja paistettujen tomaattien kanssa. nam. Tänään oli perinteinen kalapäivä, tällä kertaa ohjelmassa uunilohta katkaravuilla ja lisukkeena pinaattia. Jännä juttu tässä ruokavalion muutoksessa on ollut se, että nälkä ei ole ollut ja myöskään minkäänlaisia herkkuhimotuksia ei toistaiseksi ole ollut. Eilen kyllä mieli teki punaviiniä, mutta pari viikkoa pitäisi vielä kärvistellä tipattomalla. Perjantaina olisi kyllä tiedossa shampanjat yhden menestyksekkään duuniprojektin kunniaksi ja ne ajattelin kyllä juoda, olenhan ne vähintäänkin ansainnut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti