maanantai 9. tammikuuta 2012

Sisustushimotuksia

Alunperinhän tästä oli tarkoitus tulla sisustusblogi, mutta eihän se elämä pelkkää sisustusta ole, vaan välillä tulee myös kärsittyä kroonisesta kroppa-kriisistä. Nyt ajattelin vihdoin kirjoitella jotain sisustuksesta ja aloittaa himotuksista - sekä niistä, jotka olen jo saanut toteutettua sekä niistä, jotka ovat listalla hyyyvin korkealla.

Yksi pitkäaikaisimmista haaveistani sisustuksen suhteen on Eero Aarnion Tuplakupla-valaisin, mutta ainakaan tähän nykyiseen kotiin se ei taida millään enää mahtua. Aikoinaan mietin pitkään ja hartaasti S-koon Tuplakuplan ja Design House Stockholmin Blockin välillä ja päädyin Blockiin, koska ajattelin (ja ajattelen edelleen) sen sopivan paremmin pelkistettyyn sisustukseemme. Nyttemmin Blockeja on kertynyt kaksi kappaletta ja pääsipä tuo kaikessa hiljaisuudessa blogini nimeenkin.

Toinen valaisin, jota himoitsin pitkään ja hartaasti, on Yki Nummen Lokki, jonka kotiutin edelliseen kotiimme parin vuoden mietinnän (ja lukuisien Ikea-lamppujen) jälkeen. Siinä lamppu, johon ihastuin jo lapsena sisustukseen hurahtaneen tätini luona kyläillessä ja jostain noilta ajoilta oli mieleen jäänyt itämään päätös, että jonain päivänä kyseinen klassikko koristaa oman ruokapöytäni päällystä.

Viimeisin sisustushimotus (niiden kalliimpien, saavuttamattomissa olevien, lisäksi) on Hayn DLM-pöytä. Siitä on jo yhteistuumin miehen kanssa sovittukin, että semmoinen hankitaan. Nyt ongelmana on vain, ostetaanko tuo kaikkien iltanapostelijoiden unelma valkoisena vai mustana. Molemmat värit sopisivat sisustukseemme, mutten jostain syystä oikein osaa päättää.

Jossain vaiheessa lupaan lisätä blogiin kuiva kodistamme, toistaiseksi en vaan ole saanut aikaiseksi ladata kuvia tälle miehen macille, jota käytän arkipäiväiseen surffailuun sen nopeuden ja näppäryyden ansioista. Oma Vaioni odottaa makkarissa tietoturvan päivitystä ja kuvakirjojen askarteluun tarvittavaa inspiraatiota, jonka yhteydessä lupaan lisäillä kuvia myös blogistaniaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti