sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Viikonlopun ajatuksia

Rentouttava viikonloppu takana, taas! Eilen käytiin miehen kanssa leffassa katsomassa uusi Sherlock Holmes ja täytyy sanoa, että ainakin mulle Robert Downey Jr, Jude Law ja melkoinen toimintapläjäys huumorilla kuorrutettuna toimi. Vähän ehkä oli taas leffan pituutta venytetty liikaa mun kärsimättömälle luonteenlaadulle, mutta noin muuten - TYKKÄSIN. Leffaeväänä n. 100g Parrotsin jogurttiherkkuja ja täytyy sanoa, että niissä oli puolet liikaa. Nopeasti sitä tottuu makeanhimoisinkin laihduttaja.

Muutoin viikonloppu on koostunut urheilusta, hyvistä yöunista, viikkosiivouksesta ja kalapainotteisesta aterioinnista. Tänään listalla oli kuhaa pinaatin ja uunissa paahdettujen kasvisten (kukkakaali-parsakaali-porkkana-herne - sekoitusta) ja eilen itse (miehen) tekemää tonnikala-tomaattipastaa. Hyvää ja kevyttä molemmat.

Viikko on ollut melkoisen urheilupainotteinen, maanantai jäi ainoaksi liikuntavapaaksi. Tiistaina normaali sählvuoro, keskiviikkona varsinainen superurheilupäivä kahvakuulan, sählyn ja venyttelyn merkeissä ja torstaina ratsastusta sormet rakoilla. :) Perjantaina kävin kevyehkössä spinningissä ja eilen Bodycombatissa. Tehokkaimpana viikosta jäi mieleen kahvakuula, jota siis kokeilin ensi kertaa. Tehokkaan ja mukavan oloinen tunti tällaiselle kaksi vasenta jalkaa omaavalle jumppaajalle. Ehdottomasti mukaan viikko-ohjelmaani, kunhan vain tunnit ei olisi niin pirun täynnä. No, eiköhän se helmikuussa viimeistään rauhoitu tuo ihmisten jumppainto taas. Toinen viikon liikuntauutuuksista oli venyttely. Tuntuipa tehoavan tähän jäykkikseenkin tuo tunnin syvävenyttely. Tätäkin pitäisi harjoittaa vähintään kerran viikossa, pakko varmaan käydä tuolla ohjatussa, kun kotona en ainakaan saa aikaiseksi. Laiska mikä laiska.

 Tänään käytiin miehen kanssa reippaalla 1,5 tunnin kävelyllä saunan lämpiämistä odotellessa ja mikäs oli raikkaassa  talvisäässä tallustella luman narskuessa kivasti kenkien alla. Tykkään kyllä niin paljon siitä, että on lunta ja pakkasta. Tosin tällä viikolla ärsytystä on herättänyt lumitöitä väistelevä naapuri, jonka lumityöviikolla satoi vuorotellen vettä ja lunta ja seurauksena meidän autopaikka (joka siis sijaitsee ylämäessä) on varsinainen luistinrata. Itse meinasin jäädä pihaan torstaina ratsastukseen lähtiessäni ja mies eilen aamuna. Ja siis ärsytystä naapurin suuntaan herättää se, että jos olisi viitsinyt kolata pakkaslumet tiistaina pois, niin piha olisi ollut sula torstaina vesisateiden seurauksena. Huh. tuollaisten tyyppien pitäisi selkeästi asua kerrostalossa!

Ensi viikolla pitäisi vielä olla kohtuullisen hiljaista työpuolella, joten ajattelin vetää toisen teholiikuntaviikon perään. Viikonloppuna ohjelmassa olisivat ekat Tupperware-kutsunikin, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti