sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pitkä viikonloppu

Pitkä viikonloppu, eikä mitään erityistä tekemistä sovittuna - loistavaa!
Viikonloppuun onkin kuulunut pitkiä yöunia ja siitä huolimatta kohtuullisen aikaisia herätyksiä.

Maanantaina alkoi  uusi elämä ja tiistaisen vaaka-episodin jälkeen sitä oli sopivasti motivoitunut sekä liikkumaan että syömään kevyesti. Liikuttua tuli tällä viikolla neljä kertaa; tiistaina ja keskiviikkona sählyt, torstaina ratsastus ja lauantaina Bodycombat. Etenkin tuo viimeinen tuntui saavan kropan tosiaan jumiin, mutta hyvällä tavalla; tänään on tosiaan tuntunut siltä, että on niillä lihaksilla jotain tehtykin. :)

Perjantaina käytiin miehen kanssa leffassa ja onnistuttiin väistämään irtokarkkien huutelu sekä jo perinteeksi muodostuneet "yhdet" leffan jälkeen. Niiden sijaan tultiin kotiin syömään porkkanaa.
Leffana uusin Vares (Vares ja Kaidan tien kulkijat). Ei mikään elämää suurempi katseluelämys, mutta taattua aivot narikkaaan-viihdettä hauskalla sanailulla.

Eilinen menikin combatin jälkeen lumihommissa sekä leffoja katsellessa. Innostutiin vuokraamaan kolme leffaa, joista sitten katsottiin kaksi illalla ja yksi tänään aamulla. Kauhea Kankkunen II, Mr. Nobody ja Black Swan. Melko erilaiset leffat, mutta kaikki omalla tavallaan hyviä. Ja sopivan erilaisia, koska mitään noista ei olisi jaksanut katsoa yhtä enempää. Ruuaksi tehtiin ihan mahtavaa parmankinkku- guadaloupe-salaatti, johon siis noiden "pääraaka-aineiden" lisäksi tulee jääsalaattia, rucolaa, pinjansiemeniä ja parmesania. Parmankinkut paahdetaan pannulla, samoin kuin pinjansiemenet ja kaikki ainekset sekaisin. Vähän mustapippuria ja balsamicoa kylkeen ja tadaa - yksi maailmankaikkeuden parhaista salaateista on valmis.

Tänään heti herättyämme heitin pakkasesta (-14) innostuneena petauspatjan sekä täkit ja tyynyt ulos pakkaseen tuulettumaan. Mikään kun ei mielestäni voita raikkaiden petivaatteiden tuoksua ja tämä talvi onkin ollut vähän turhauttava tuulettamisen suhteen, kun on ollut niin kosteaa..  Black Swanin jälkeen kerättiin joulu pois, eli kuusesta koristeet säilöön ja ulos, imurointi, lattianpesu, pölyjen pyyhintä ja sokerina pohjalla vessojen pesu. Keittiö olis vielä siivoamatta, mutta se onkin miehen hommia.

Päivän appeena ceasar-salaattia ja naudan ulkofile-pihvi. Nam. Yksinkertaista ja NIIN hyvää. Eikä edes erityisen epätervellistä. Käytiin vielä illansuussa palauttamassa leffat ja samalla n. tunnin kävelyllä, teki hyvää ja tunsi oikein, kun kipeät lihakset alkoi aukeamaan. Nyt sauna lämpiämään ja kohti uutta viikkoa rentoutuneempana, kuin aikoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti